Wie zijn wij?

Fit worden en fit blijven, wij begeleiden u om deze doelstelling te behalen. Bij een blessure is een spoedig herstel met een structurele verbetering in de kwaliteit van uw bewegen ons streven.

Om dit bereiken bieden wij u altijd een zorgverlener, welke gespecialiseerd is in uw hulpvraag. Door deze specialisatie en onze actieve inbreng bij universiteiten en opleidingsinstituten staan wij garant voor de beste (para)medische zorg.

Een revalidatieprogramma van het Orthopedisch Revalidatie en Expertise Centrum (OREC) bestaat uit een inventarisatie,  behandelingen, een oefenprogramma afgestemd op uw individuele behoeften, tussentijdse evaluaties en een eindbeoordeling met adviezen. OREC biedt u gespecialiseerde (para)medische begeleiding, een ruime trainingszaal, 120 hectare natuurgebied voor ‘outdoor’ revalidatie en ook een prettige sfeer.

OREC werkt samen met Neurologen, Orthopedische Chirurgen, de SportArtsenGroep, University of Applied Science Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, HeartLife, OrthoXpert, Sportverenigingen en Reïntegratie Bedrijven. Wij hebben contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onze contactpagina. U kunt ook een afspraak maken via onderstaande button.

o.d.z. Mens sana in corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam)