Sportspreekuur in het Tergooi Ziekenhuis

Indien u als sporter in het weekend een ernstige blessure oploopt, wilt u zo snel mogelijk juiste diagnostiek, advies en behandeling.

Tijdens het sportspreekuur wordt uw blessure beoordeeld door een orthopeed van Tergooi en een (sport)fysiotherapeut van Orec. Indien nodig is een MRI-scan of een röntgenfoto nog dezelfde avond gemaakt. Ook de instrumentmaker is aanwezig voor eventueel het aanmeten van een brace.

Dit one-stop-visit aan verschillende zorgverleners kent geen wachttijden en biedt u de mogelijkheid tot een directe juiste diagnose en behandelplan. Zo komt de behandeling van uw blessure snel op gang en is een (voor)spoedig herstel mogelijk. Als geblesseerde sporter kunt u in de meeste gevallen snel weer volledig aan het werk en uw sport weer oppakken.

Als u gebruik wilt maken van dit sportspreekuur dient u eerst een intake en onderzoek bij OREC gehad te hebben. De fysiotherapeut zal in overleg met uw huisarts u verwijzen en een afspraak maken op het sportspreekuur in het Tergooi Ziekenhuis.

Image

Bij een verwijzing van de huisarts wordt een consult tijdens het sportspreekuur door verzekeraars vergoed. Zonder verwijzing van uw huisarts is het niet mogelijk een afspraak te maken voor het sportspreekuur in het ziekenhuis.