Schouder, Elleboog en Handklachten

Een vastzittende schouder, pijn tijdens bovenhandse activiteiten of een tintelend gevoel in de hand zijn veel voorkomende klachten aan de schouder, elleboog en hand. De klachten kunnen een grote impact hebben op uw functioneren in het dagelijks leven.

Ons doel is om met u de pijn en de bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen en de kans op herhaling te voorkomen.

Bij OREC brengen we uw schouder, elleboog en/of handklachten in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek en speciale test- en meetapparatuur. Op deze manier onderbouwen we uw therapie en kunnen we de resultaten toetsen.

U werkt, onder begeleiding van de fysiotherapeut aan het herstel van uw klacht. Het behandelprogramma kent een duidelijke opbouw. Na verloop van tijd merkt u, dat u steeds hogere eisen aan uw lichaam kunt stellen. Die ervaring zorgt ervoor dat de behandelingen niet alleen nuttig zijn, maar ook steeds meer stimuleren.

OREC fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Door onze betrokkenheid bij universiteiten hebben wij een nauw samenwerkingsverband met toonaangevende artsen en wetenschappers en zijn wij in staat om de nieuwste kennis binnen de fysiotherapie direct voor u beschikbaar te stellen. Op deze manier waarborgen wij voor u een ‘State of the Art’ behandeling.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonische contact met ons opnemen onder nummer 035-538 54 60. U kunt ook een afspraak verzoek maken via onderstaande button.