Nieuws

nov 2

Image

Runners United organiseert in samenwerking met OREC op 25 november 2018 een een prachtige nieuwe crosswedstrijd voor jong tot oud! Een uitdagend en snel crossparcours voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

De Zonnestraal cross is een uitdagende cross, op 1 van de mooiste locaties in ‘t Gooi, zal op 25 November 2018 plaatsvinden op Landgoed Zonnestraal in Hilversum bij de praktijklocatie Hilversum van OREC.

Veer meer informatie en voor het aanmeldformulier kijkt op op https://www.runnersunited.nl

jun 20

Image

“Funk legende George Clinton wordt over een maand 77 en hij tourt nog steeds! Deze legende verdiend een fysio behandeling bij zijn show in de Vorstin op aanstaande 26 juni. Toch?

Wij vinden van wel en dus zorgt onze funky collega Rens dat de heer George Clinton de hele avond op het podium kan knallen.

George Clinton wordt gezien als uitvinder van de funk en blijft jaarlijks verrassen met nieuwe shows, nieuwe nummers en natuurlijk klassiekers als ‘Atomic Dog’.

George Clinton heeft via Billboard aangekondigd dat hij per mei 2019 gaat stoppen met touren. De Rock and Roll Hall of Famer die afgelopen juli 77 werd, onderging onlangs een pacemaker-operatie. Hij benadrukt echter dat de procedure geen rol speelde in zijn beslissing.
“Eerlijk gezegd,” het ging nooit echt over mij. Het ging altijd over de muziek en de band. Dat is de echte erfenis van P-Funk”. “They’ll still be funkin’ long after I stop.” 
Haal snel je kaarten voor wellicht een van zijn laatste shows in Nederland!

mrt 29

Heb je een blessure? Een vraag of advies nodig? Kom langs op het inloopspreekuur bij HMHC. Tijdens het spreekuur kunnen spelers met een blessure zich laten onderzoeken door een fysiotherapeut van OREC.

Het is niet noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken.

Waar:
De spreekuren vinden plaats bij HMHC in de verzorgingsruimte onder de kantine.

Wanneer:

  • Dinsdagavond:      18:00-19:00 uur
  • Donderdagavond: 18:00-19:00 uur
Spoedspreekuur bij OREC
Wanneer je in het weekend een blessure hebt opgelopen kun je je aanmelden voor het spoedspreekuur op maandagochtend op de praktijk. Aansluitend op dit spreekuur kunnen spelers indien nodig dezelfde dag worden doorverwezen naar het sportspreekuur in het ziekenhuis.
Aanmelden: Aanmelden is mogelijk door een email te sturen naar info@orec.nl.
Waar: Op de praktijk OREC, Loosdrechtse Bos 17
Wanneer:
  • Maandagochtend 8.00 – 9.00 uur.

Sportmedischspreekuur Tergooi Ziekenhuis
In overleg met uw huisarts kunnen sporters met acute blessures vanuit het spoedspreekuur worden doorverwezen naar het sportmedischspreekuur in het Tergooi Ziekenhuis op maandagmiddag. Tijdens dit spreekuur is een orthopedisch chirurg, een orthopedisch instrumentmaker en een (sport)fysiotherapeut van OREC aanwezig. Een MRI-scan of röntgenfoto is indien nodig dezelfde avond mogelijk: “One Stop Shop” voor diagnostiek en behandeladvies.

Image
mrt 27

Image

Van harte gefeliciteerd Bibian Mentel met het behalen van 2 x goud op de Paralympische spelen in PyeongChang 2018!  Wat zijn we trots op je!

Wat is het mooi om samen met jou en je man Edwin Spee de afgelopen 4 jaar te werken naar dit resultaat. Het was een weg vol pieken en dalen. Door jou doorzettingsvermogen, positiviteit en topsport mentaliteit sta je nu opnieuw op het hoogste podium.

“It’s all about MENTELITY”

Bibian Mentel heeft op 1 april 2012 De Mentelity Foundation opgericht.

De Mentelity Foundation is een initiatief van paralympisch snowboarder Bibian Mentel en heeft als doel kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking volop aan het sporten te krijgen. En niet zomaar sporten maar extreme boardsports.

Leven met een beperking is niet niks. Juist daarom is het ontzettend belangrijk om te blijven kijken naar de mogelijkheden inplaats van de beperkingen. De Mentelity Foundation organiseert sportieve activiteiten waarbij de lat hoog ligt en die daardoor een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een lichamelijke beperking.

Nogmaals van harte gefeliciteerd namens heel OREC!

 

Image

mrt 26

Op zondag 15 april vindt alweer de 16e editie van de Cityrun plaats. Dan worden zowel de Kids Run, Family Run, 5 en10 kilometer run en de Hilversum 10 Miles gelopen. De start en finish zijn op het Marktplein bij het Langgewenst.

Hoewel het parcours van de Hilversum City Run iets afwijkt van dat van verleden jaar gaat het traditiegetrouw dwars door de Mediastad.

Voor alle deelnemers biedt OREC op het marktplein gratis sportmassages en fysiotherapie aan. Zo draagt OREC een steentje bij aan het goede doel Spieren voor Spieren.

mrt 13

Image

Van harte gefeliciteerd Bibian Mentel met het behalen van de gouden Olympische medaille op de sowboardcross in PyeongChang 2018! Wat zijn we trots op je!

Wat is het mooi om samen met jou en je man Edwin Spee de afgelopen 4 jaar te werken naar dit resultaat. Het was een weg vol pieken en dalen. Door jou doorzettingsvermogen, positiviteit en topsport mentaliteit sta je nu opnieuw op het hoogste podium.

“It’s all about MENTELITY”

Nogmaals van harte gefeliciteerd namens heel OREC!

 

Image