Nekklachten

Nekpijn, hoofdpijn, schouderpijn, moeite om ’s morgens tijdens het wakker worden in bed te draaien of last hebben van een beperkte nekbeweging bij het inparkeren zijn veelvoorkomende symptomen bij mensen met nekklachten. De klachten kunnen een grote impact hebben op uw functioneren in het dagelijks leven.

Ons doel is om met u de pijn en bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen en de kans op herhaling te voorkomen.

Bij OREC brengen we uw nekklachten in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek, een krachtonderzoek op de DAVID testapparatuur en een stabiliteitsonderzoek met bewegingssensoren. Op deze manier onderbouwen we uw therapie en kunnen we de resultaten toetsen.

De actuele wetenschap leert ons dat een combinatie van Fysiotherapie, Manuele Therapie en trainen de effectiefste methode is om nek klachten te verhelpen. OREC is geheel ingericht deze combinatie aan u aan te bieden.

OREC fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Door onze betrokkenheid bij universiteiten hebben wij een nauw samenwerkingsverband met toonaangevende artsen en wetenschappers en zijn wij in staat om de nieuwste kennis binnen de fysiotherapie direct voor u beschikbaar te stellen. Op deze manier waarborgen wij voor u een ‘State of the Art’ behandeling.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonische contact met ons opnemen onder nummer 035-538 54 60. U kunt ook een afspraak verzoek indienen via onderstaande button.
Maak een afspraak