Massage & Sportmassage

Bij het Orthopedische Revalidatie en Expertise Centrum (OREC) kunt u terecht voor massage en sportmassage.

MASSAGE & SPORTMASSAGE

Heeft u last van stijve spieren na het sporten? Of heeft u last van een hoge spierspanning in de nek door een drukke baan of een statische houding? Massage & Sportmassage is voor iedereen.

Bij sporters kan sportmassage een onderdeel zijn van een preventie plan. Dit geldt ook voor mensen met een hele dikke of stressvolle baan. Ook voor deze werk- of stress gerelateerde klachten is massage weldadig.

Bij OREC bieden we het volgende aan:

Image
OREC Intensief massage:
OREC Rug, Nek & Schouder Massage:
Heb je behoefte aan een intensievere massage met de focus op je vermoeide spieren en/of specifieke klachten? Reserveer dan deze massage; een intensieve en stevige massage waarbij extra aandacht wordt gegeven aan jouw focusgebieden. De doorbloeding-, conditie- en spanning van je spieren verbeteren en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage richt zich op de spanningsgebieden waarbij intensieve knedingen, fricties en diepe strijkingen worden toegepast.

Let op: mocht je aangeven bijvoorbeeld last te hebben van een schouder of kuit en we besteden daar extra aandacht aan, dan komt het regelmatig voor dat in 55 minuten niet het hele lichaam behandeld wordt.

Een populaire massage omdat deze spieren vaak zwaar belast worden en stijf kunnen zijn. Na deze massage voelen de spieren weer soepel en ontspannen aan.
Kosten OREC intensief massage:
30 minuten: € 32,50
55 minuten: € 60,00
Kosten OREC Back, Neck & Schouder Massage:
30 minuten: € 32,50
55 minuten: € 60,00

MASSAGE CADEAUBON
Op zoek naar de leukste cadeaubon voor de Sint, Kerst, een verjaardag of zomaar? Een massage cadeaubon is altijd hét perfecte cadeau!