Heupklachten

Pijn in de heup of het niet kunnen liggen op een heup zijn voorbeelden van symptomen die veel voorkomen bij heupklachten. Door de complexiteit van gewrichten kunnen klachten van uiteenlopende aard zijn. Klachten van het bewegingssysteem hebben vaak grote impact op uw functioneren in het dagelijks leven.

Ons doel is om met u de pijn en de bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen en de kans op herhaling te minimaliseren.

Bij OREC brengen we uw klachten in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek en speciale test- en meetapparatuur. Op deze manier onderbouwen we uw therapie en kunnen we de resultaten toetsen.

U werkt, onder begeleiding van de fysiotherapeut, aan het herstel van uw klacht. Het behandelprogramma kent een duidelijke opbouw. Na verloop van tijd merkt u, dat u steeds hogere eisen aan uw lichaam kunt stellen. Die ervaring zorgt ervoor dat de behandelingen niet alleen nuttig zijn, maar ook steeds meer stimuleren.

OREC fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Door onze betrokkenheid bij universiteiten hebben wij een nauw samenwerkingsverband met toonaangevende artsen en wetenschappers en zijn wij in staat om de nieuwste kennis binnen de fysiotherapie direct voor u beschikbaar te stellen. Op deze manier waarborgen wij voor u een ‘State of the Art’ behandeling.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen onder nummer 035-538 54 60. U kunt ook een afspraak verzoek indienen via onderstaande button.

Maak een afspraak