Hart en Vaatziekten

Hart en vaatziekten is een verzamelnaam voor alle aandoeningen die betrekking hebben op het hart en de bloedvaten. Hart en vaatziekten kunnen een grote impact hebben op uw dagelijks leven.

Voor een optimale interdisciplinaire begeleiding en preventie van hart en vaat klachten is OREC sinds 2015 intensief gaan samenwerken met de HeartLife Kliniek. De HeartLife Kliniek heeft een samenwerking met oa de cardiologen van het Tergooi medisch centrum.

HeartLife Kliniek is een expertise centrum voor hart en gezondheid. HeartLife en OREC bieden u een uniek zorgconcept waarbij de cardiologische zorg altijd samengaat een met actieve leefstijlbegeleiding. Na een uitgebreide metingen (hartfilmpje, echo van hart en bloedvaten, een inspanningstest en overige testen) worden de leefstijlprogramma’s op maat gemaakt voor uw hart.

Met deze samenwerking bieden wij de perfecte omgeving voor als u net uit een hartrevalidatieprogramma komt of als u extra aandacht wilt geven aan hun hart en gezondheid.

Onderdeel van onze samenwerking is de HeartLife Heartloopclub: samen bewegen en conditie opbouwen met cardiologe Janneke Wittekoek en fysiotherapeut Rogier Bokelman in het bos en de heide rondom Landgoed Zonnestraal.

 

Heeft u last van of zorgen over hart en/of vaatklachten en u heeft behoefte aan specialistische leefstijl- begeleiding?

Dan kunnen OREC en HeartLife u hierbij helpen. U kunt bij ons terecht voor een volledige preventieprogramma.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onze contactpagina. Op de startpagina vindt u een directe link naar de website van HeartLife.

U kunt ook een afspraak maken via onderstaande button.