Even voorstellen!

Image

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lusanne en ik ben in november 2018 de uitdaging aangegaan om mijn vak als ergotherapeut bij OREC verder te ontwikkelen. Hierbij richt ik mij op chronische pijn, vermoeidheid en nek-, schouder- en rugklachten.

Binnen het multidisciplinaire team richt de ergotherapie zich op het in kaart brengen van Uw dagelijkse activiteiten en de beperkingen die u hierin ervaart door uw klachten. Ik kijk samen met u naar mogelijkheden om een balans te vinden in het kunnen uitvoeren van de dagelijkse activiteiten die belangrijk voor u zijn. Dit kan zich richten op wonen, werken en vrije tijd.

Daarnaast help ik u graag bij het indienen van een aanvraag voor een voorziening of hulpmiddel via de Wet maatschappelijke ondersteuning en/of zorgverzekering. Meedenken met een creatieve oplossing of sleutelen aan de rolstoel zijn daarnaast vragen waar ik graag over meedenk.

Naast mijn werk als ergotherapeut ben ik graag creatief bezig met hout, schilderen en handwerken. Ik heb dit jaar samen met mijn vriend een huis gekocht en deze naar naar onze wens kunnen verbouwen. Ik leer graag en volg dan ook regelmaat een cursus of scholing om mij verder te kunnen ontwikkelen.

Mocht u een vraag hebben, dan maak ik graag kennis met u!

U heeft de mogelijkheid om een afspraak te maken bij OREC zowel op de praktijk als bij u thuis. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Ergotherapie wordt vanuit de basisverzekering voor 10 uur per kalenderjaar vergoed. Er wordt door de zorgverzekering wel eerst aanspraak gedaan op uw eigen risico.