CVA Fitness

De medische term van een beroerte is CVA, wat staat voor ‘cerebro vasculair accident’. Een CVA kan ingrijpende gevolgen hebben. De gevolgen van een CVA zijn deels lichamelijk van aard: u kunt problemen met lopen hebben, moeite met uw evenwicht, een arm die ‘niet meewerkt’ of moeite met praten ervaren. Na de eerste zorg direct na een CVA, begint voor de meeste patiënten een periode van revalideren. Hierbij werken veel zorgverleners samen.

Voor CVA patiënten is OREC onder naam van ZOFIT een specialistische fitnessgroep gestart. De CVA fitness bij ZOFIT wordt afgesteld op de juiste lichamelijke inspanning die bij u past. Op het landgoed Zonnestraal te Hilversum wordt in een kleine groep onder fysiotherapeutische begeleiding gesport.

Het sportprogramma is heel divers. Als het weer het toelaat is het sportprogramma buiten op het landgoed en op de heide. Anders wordt er binnen in de sportzaal gesport. Er wordt aandacht gegeven aan individuele doelstellingen en mogelijkheden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onze contactpagina of u kunt contact opnemen

 

met Yvonne Meijjer op nummer: 035-5385460. U kunt ook een afspraak maken via onderstaande button.